Beste behandling av ditt ulltøy

Mange kjenner sikkert til problemet med å skulle vaske ull. Det kan nemlig være litt en utfordring å finne ut hvordan man sikrer den beste behandling av sine ullklær. Først og fremst er det viktig å huske på at ull ikke kan tåle like høye temperaturer som andre klær, og derfor bør de alltid vaskes enten i håndvask eller på et skånsomt program på din vaskemaskin. Slik sikrer du at selve maskinen og vannet ikke ødelegger stoffet. Men hva med ditt vaskemiddel? Selvom du bruker et skånsomt vaskeprogram, så kan du faktisk risikere å skade dine ullplagg dersom du bruker feil vaskemiddel. Vanlige produkter inneholder nemlig flere ingredienser som kan være skadelige for ull. Det gjelder blant annet blekemiddel som kan nedbryte ull og ødelegge teksturen. Slik risikerer du at dine ullplagg enten er ødelagt eller hvert fall ikke like flotte etter du har vasket det.

Men ull må selvfølgelig også vaskes, så hva gjør man da? Det er essensielt at du bruker ullvask når du vasker ullplagg, fordi det nettopp er designet spesielt for å ta godt vare på ull og andre skrøbelige materialer som silke. Hos På Stell kan du få en ullvask som er fremstillet spesifikt for dette formålet. Her får du en skånsom ullvask som ikke ødelegger verken struktur, farge eller annet i dine ullplagg, og som gir de akkurat den behandlingen det har behov for. Samtidig er den dog veldig effektiv slik at dine ullplagg blir rene og myke igjen. Da får du en ullgenser som er god som ny etter den har blitt vasket – også i vaskemaskin. Slik kan du raskt og enkelt vaske dine ullplagg i hverdagen uten at det er verken tidskrevende eller vanskelig. 

Hos Paastell.no finner du På Stell ullvask som er mild og effektiv på samme tid. Den er produsert av naturlige ingredienser og er slik basert på naturlige oljer som sikrer at dine plagg blir gode og myke. Den inneholder som sagt ingen ingredienser som kan skade dine ullplagg, og samtidig er den også skånsom mot deg og miljøet. Den er nemlig økologisk nedbrytbar, og så inneholder den ingen parfyme, silikon, parabener eller lignende som kan påvirke deg eller miljøet. 

Kjøp din effektive, skånsomme og miljøvennlige ullvask hos Paastell.no i dag. Du får alltid en super service når du handler, og så får du dine produkter til en veldig fordelaktig pris slik at alle kan være med uansett budsjett.