Billige senkefjærer for alle biler

Billige senkefjærer for alle biler

Med senkefjærer kan du senke bilens høyde slik at det passer for dine behov. Enhetene monteres i bilen og gjør det mulig å justere høyden lett med et justeringsverktøy alt etter dine ønsker, samt vær- og veiforhold. Som regel tillater senkefjærer en senking på 20-80 mm, og lavere enn dette er aktuelt ikke TUV godkjent. Det er dog ofte mulig å oppnå en lavere høyde enn dette. Når du velger å senke bilen må du være oppmerksom på hvor mye den egentlig kan tåle uten å ta skade. For eksempel kan det være nødvendig å skite ut bilens originale støtdempere med nye modeller dersom du ønsker lav senking, spesielt i gamle biler. 

Hos Billige-senkesett.no kan du få veiledning til hvilken type av senkesett som er riktig for deg og din bil, og du kan bli mye klokere på hva du skal være oppmerksom på underveis. De er Norges førende forhandler av senkesett, og deres nettbutikk byr på mer enn 30.000 ulike varer innen senkefjærer, coilovers og sportsunderstell. Du kan finne produkter til stort sett alle bilmodeller på markedet, så det er helt sikkert også en modell som passer for deg og din bil. 

Besøk nettsiden i dag, og bruk kjøpsguiden for å bli klokere på fordeler og ulemper ved hver enkelt mekanisme. Er du fortsatt i tvil, eller har du andre spørsmål eller forespørsler, da kan du selvføgelig alltid kontakte Billige-senkesett.no for profesjonell rådgivning. De har stor ekspertise og erfaring innen området, så de kan helt sikkert hjelpe deg til å ta det riktige valget. Og så er du alltid garantert en høy kvalitet på hele sortimentet, samt veldig konkurransedyktige priser. Med en service i topp nivå, et stort utvalg av kvalitets produkter og veldig lave priser, så har Billige-senkesett.no sikret seg fornøyde kunder over hele Norge. Bli én av disse i dag.