Dugnad for ditt formål

Dugnad for ditt formål

Mangler dere penger til å finansiere årets treningsleir for hele fotballklubben? Eller trenger dere litt ekstra for å kunne få årets feteste russefeiring? Da kan dugnad være løsningen for dere. Dugnad er frivillig arbeid utført i samarbeid for å tjene penger til et felles formål. Det kan for eksempel være til opplevelser, reiser, turer eller utstyr for idrettsklubber, foreninger, skoleklasser eller lignende. Her er det mulig å gå sammen om prosjektet og tjene inn penger i fellesskap, slik at dere kan tjene de nødvendige penger til akkurat det dere drømmer om.

Dugnad fungerer ved at dere kjøper inn noen produkter til en billig pris, og så selger dere rett og slett disse videre til en litt høyere pris slik at det er fortjeneste på hvert produkt. Arbeidet utføres frivillig slik at det ikke er andre utgifter i forbindelse med salget. Ofte selger man til venner, familie og bekjente, men det er selvfølgelig også mulig å selge til andre personer. Hos norskdugnad.no kan du få råd og veiledning til hvordan du gjennomfører en god og effektiv dugnad. Her kan du også finne relevante produkter som du kan selge for dugnad. De tilbyr blant annet dopapir, som er et helt opplagt produkt for dugnad. Det er veldig brukbart og kan anvendes av alle, og dette gjør det enkelt å selge. Produktene fra norskdugnad.no er i høy kvalitet, noe som både betyr at de er enkle å selge, og at du kan gjøre det med god samvittighet. 

Skal dugnad finansiere deres neste opplevelse som lag, klasse eller forening? Da skal dere besøke norskdugnad.no for å få en god start. Det er enkelt og trygt, det øker følelsen av fellesskap i gruppen, og det er en morsom utfordring. Og så kan det selvfølgelig tjene inn penger til akkurat den reisen eller aktiviteten som dere drømmer om.