Effektiv fjerning av fettflekker

Effektiv fjerning av fettflekker

Alle har prøvd å få flekker på sine plagg, og det kommer helt sikkert også til å skje igjen. Men med de riktige produkter og den riktige fremgangsmåten trenger flekker ikke å være en umulig oppgave. Selv de vanskelige flekker kan fjernes raskt og enkelt hvis du har den riktige metoden, og da trenger dine plagg ikke bli ødelagt av rødvin, sminke eller fettflekker. 

Med den smarte På Stell Sitronsåpe kan du fjerne alle typer flekker på dine plagg. Flekkfjernersåpen er svært effektiv og kan anvendes på stort sett alle typer av tekstiler og materialer. Den er enkel å bruke, og du kan fjerne flekker raskt og effektivt i hverdagen. For eksempel er den utrolig god til å fjerne fettflekker, som gjerne kan oppstå under matlagingen eller i forbindelse med spisning. Det kan ofte skje på kjøkkenet når du lager mat, og det spruter opp fettstoff fra pannen eller gryten. Får du denne på kjolen eller skjorten, da er du nesten sikker på at den ikke går av i vanlig vask – også selvom du gjør det med én gang. 

I steden kan du bruke På Stell Sitronsåpe til enkel fjerning av fettflekker. Du starter med å legge plagget i litt varmt vann, og så gnir du på flekkfjernersåpen inntil flekken er borte. Dette går relativt fort hvis det er en ny flekk, men med gamle eller vanskelige flekker kan det være nødvendig å la plagget ligge et par timer så såpen får virke. Er flekken borte og plagget rent i øvrig, da kan du bare skylle det under vann. Er den ikke helt borte – eller skal plagget uansett vaskes – da kan du legge det i maskinen uten å skylle bort såpen og vaske plagget som vanlig.

Med den effektive På Stell Sitronsåpe får du bort fettflekker og stort set alle andre typer av flekker fra frukt og bær, kaffe, vin, blod, jord og mye mer. Samtidig er den veldig skånsom og mild, den har en herlig lukt av sitron og den er basert på naturlige ingredienser. Dette betyr også at den ikke inneholder noen ingredienser som kan skade deg eller miljøet, og så er den fullstendig økologisk nedbrytbar. Derfor kan du fjerne flekker med god samvittighet, og få plagg som er gode som nye igjen. Besøk Paastell.no for å lese mer om den effektive og skånsomme På Stell Sitronsåpe, og opplev selv hvor enkelt det kan bli å fjerne flekker i hverdagen.