Escape rooms for alle

Escape rooms for alle

Med et Escape Room får du underholdning for hele familien, til vennegruppens sommerfest eller kanskje til teambuilding med dine kolleger eller idrettslaget. Escape Rooms er nemlig for alle, og alle uansett alder og bakgrunn kan bidra med sitt eget. Her gjelder det nemlig om å tenke kreativt og ut av boksen, men samtidig om å tenke logisk og arbeide strukturert med gåter og lignende oppgaver. Men viktigst av alt gjelder det om samarbeid – om å jobbe sammen som et lag for å klare utfordringen i fellesskap.

Escape Rooms er kort fortalt et levende spill, der du som deltager sammen med resten av laget skal forsøke å komme deg ut av et låst rom. Inne i rommet er det plassert en lang rekke gåter, oppgaver og spor som skal hjelpe deg til å finne den avsluttende nøkkel eller kode som tillater at du kan låse opp døren. Alt dette skjer selvføgelig mens klokken teller ned, og klarer du ikke oppgaven innen en time, da har du tapt utfordringen. En veldig morsom og utfordrende lek, der det gjelder om å holde hodet kaldt selv når man er presset i de siste sekunder.

Alle kan prøve et Escape Room i Oslo, fordi det ikke krever noen særlig viten eller egenskaper. Barna kan også lett være med, bare de har en viss alder slik at de forstår konseptet. Her er det ingen krav til fysisk styrke eller viten om spesifikke evner, og derfor vil man oftest se at samarbeid, kreativ tankegang og evnen til å holde hodet kaldt er de viktigste elementer i å klare oppgaven. Vil du prøve et Escape Room i Oslo, da kan teamescape.com hjelpe deg til å få en fantastisk opplevelse. Deres rom og service er gjennomført slik at du får en opplevelse i særklasse, der hver eneste minste detalje er gjennomtenkt.