Stort utvalg av badevekter

Stort utvalg av badevekter

En badevekt er en må-ha i ethvert hjem. Den kan selvfølgelig anvendes til sitt primære formål – nemlig å veie personer. Her kan du holde styr på din egen vekt hvis du ønsker dette. Men den kan også brukes til andre formål, der du skal veie mellemstore gjenstander. Det kan for eksempel være veiing av kofferten før reisen for å sikre seg at den oppfyller kravene, eller kanskje veiing av din nye hvalp for å sikre at den holder vektkurven. En badevekt kan eventuelt også anvendes av bedrifter eller selvstendige innen ulike bransjer. Det kan blant annet være trenere, kostveiledere, treningssentre eller lignende, der klienter og medlemmer skal kunne veie seg. Slik er en badevekt en veldig allsidig og brukbar vekt som kan anvendes til mange formål.

Hos Vektekspert.no kan du finne akkurat den badevekten som passer for deg og dine behov. De tilbyr et utrolig stort utvalg av badevekter, og blant de mange varianter kan du helt sikkert også finne den som oppfyller dine krav. For eksempel kan du velge en simpel og budsjettvennlig modell, dersom du kun skal bruke din badevekt til eget bruk i hjemmet, og dersom du ikke har alt for høye krav til funksjoner og presisjon. Disse personvekter får du til en veldig god pris, de er brukervennlige, og så kan de veie opp til ca. 200 kg med en nøyaktighet på ned til 100 gram. Altså en vekt som oppfyller de fleste krav, og som du kan ha stor glede av i hverdagen.

Ønsker du å ha andre mål enn bare vekten, da kan du få badevekter som samtidig måler blant annet fettprosent. Et ideelt valg for deg som trener en del og vil følge med på vekt, muskelmasse og fett på samme tid. Andre vekter har egenskaper som gjør at de er særlig anvendelige i spesifikke situasjoner. For eksempel er en ekstern skjerm en fordel for deg som vil veie andre enn deg selv, mens en pasientvekt med fordel kan anvendes på legekontor og lignende på grunn av sitt ergonomiske og stabile design. 

På Vektekspert.no kan du se hele utvalget av badevekter, og du kan lese mye mer om hver enkelt modell for å finne den riktige for deg. Husk på at alle lever opp til en høy standard, så uansett hvilken badevekt du velger, så er du garantert en god kvalitet til en konkurransedyktig pris. Samtidig får du selvfølgelig en super service hver gang du handler.