Stort utvalg av GoPro mounts

Stort utvalg av GoPro mounts

Hos Promount.no finner du et imponerende stort utvalg av GoPro mounts. En mount er en type holder eller feste som du kan anvende for ditt GoPro kamera. Det finnes en lang rekke forskjellige typer, og derfor varierer det også hva de brukes til. For eksempel har du de håndholdte mounts som blant annet inkluderer teleskopstenger og såkalte ‘selfie-stenger’. Disse tillater en større rekkevidde med ditt kamera slik at du kan ta bilder av deg selv eller kanskje ut av et vindu, og du får som regel mer stabile videoer ved å anvende disse. Du kan også velge de spesialiserte stabilisatorer for å oppnå enda bedre videoer, eller de praktiske tripods som gjør at du kan sette opp dit kamera hvor som helst og på alle underlag.

Blant sortimentet finner du også de spesialiserte mounts som egner seg for helt spesifikke behov. Disse mounts gir deg muligheten til å feste GoPro på enten deg selv eller ditt utstyr, og slik kan du faktisk ha hendene helt fri. Det er veldig praktisk dersom du vil oppta video når du dyrker sport eller aktiviteter med høy fart som skateboarding, ski, seiling eller riverrafting, bungeejump og mye mer. Her kan du fortsatt bruke begge hender til å delta, mens GoPro da sitter trygt festet og opptår de mest unike og spennende bilder. Du kan blant annet få mounts til feste rundt hodet eller kroppen, eller til montering på hjelmer eller lignende sportsutstyr.

Besøk Promount.no for å se hele utvalget av spesialiserte mounts for GoPro. Du vil uten tvil også kunne finne produkter som vil leve opp til dine ønsker og behov. Er du i tvil om noe, så kan du alltid kontakte Promount.no for råd og veiledning. Og uansett hvilket produkt du velger, så er du garantert en høy kvalitet og en fordelaktig pris.