Vinterjakker i høyeste kvalitet

Vinterjakker i høyeste kvalitet

Er du på utkikk etter en vinterjakke som du kan ha glede av i lang tid fremover, da kan du med fordel velge en jakke fra populære Parajumpers. Det italienske merket har eksistert siden 2006, og ble etablert med det formålet å skape innovative, funksjonelle vinterjakker med fokus på kvalitet, komfort og teknologiske komponenter. Derfor er hver eneste modell gjennomtenkt ned til minste detalje for å gi den best mulige passform og funksjonalitet. De er produsert av sterke, komfortable materialer som gir god varme og et flott utseende, og som samtidig er veldig slitesterke. Derfor er jakkene både behagelige å ha på, gode å bevege seg i, og ikke minst slitesterke og robuste så du kan ha glede av de i lang tid fremover.

De utvikler hele tiden nye modeller i sortimentet som optimeres på teknologi og design. Én av deres veldig populære modeller er Parajumpers Long bear. Dette er en tykk dunjakke som er perfekt for vinterens kalde dager. Den har god lengde slik at du også får vamre på lårene. Jakken har hette med avtagbar pels av vaskebjørn, slik at hode og ører også kan holde seg varme. I tillegg er long bear modellen både skitt- og vannavstøtende, noe som gjør at den er veldig brukbar til alle anledninger, at den kan anvendes i regnvær og snø, og at den holder et flott og rent utseende i lang tid uten at du trenger vaske den. Den er utstyrt med en rekke smarte detaljer som to lommer dype lommer på forsiden, strammesnorer i den nedre kanten, og hekte i halsen. Hetten er dessuten avtagbar. Selvom jakken er utrolig varm, komfortabel og praktisk, så bevarer den Parajumpers flotte og stilige utseende. Den har en kåpeaktig passform som er veldig feminin, og designet er simpelt og dempet med det velkjente logo på armen og med få, enkle detaljer. Derfor er Parajumpers long bear perfekt for deg som vil ha en vinterjakke som holder deg varm, som er praktisk og komfortabel, og som samtidig ser flott ut og kan anvendes i alle anledninger.

Du kan finne din Parajumpers long bear eller én av de mange andre herlige vinterjakker fra Parajumpers hos Kleins.no. De tilbyr et bredt utvalg av vinterjakker til både menn og kvinner fra det populære merket. Besøk siden allerede i dag, og finn selv din favoritt. Du får alltid en super kundeservice hele veien gjennom prosessen, når du handler med Kleins.no.